Aytaç Kara Galatasaray - Galatasaray, Aytaç Kara, Salih Uçan ve Fatih Kuruçuk'u ... - Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise.

Aytaç Kara Galatasaray - Galatasaray, Aytaç Kara, Salih Uçan ve Fatih Kuruçuk'u ... - Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise.. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle;

Galatasaray, Aytaç Kara'yı kadrosuna katıyor
Galatasaray, Aytaç Kara'yı kadrosuna katıyor from img3.aksam.com.tr
Fanatik'in haberine göre, aytaç kara ile 2.5 yıllık sözleşme imzalanacak. Iha28 haziran 2020 pazar 13:19. Profesyonel futbolcu alpaslan öztürk ile. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla galatasaray bütçe oluşturup oluşturmaz aytaç kara'yı açıklaması bekleniyor.

Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır.

Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. 23 099 просмотров • 20 дек. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar. Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Bu sezon süper lig'in ilk yarısında kasımpaşa formasıyla 12 maça çıkan. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı. Küme düşen bursaspor'da sezonun en dikkat çeken oyuncusu olan aytaç'ın kısa bir süre önce görüştüğü.

Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Aytaç kara, imza sonrasında ilk açıklamasında, galatasaray, kim olursa olsun her zaman şampiyonluğa oynayan bir camiadır. Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri:

Galatasaray yazın acısını çıkarıyor! Aytaç Kara'dan sonra ...
Galatasaray yazın acısını çıkarıyor! Aytaç Kara'dan sonra ... from idora.gazetevatan.com
Kadrosuna yerli oyuncu takviyeleri arayan galatasaray'da aytaç kara ismi gündeme geldi. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kasımpaşalı aytaç kara ile el sıkıştı. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Galatasaray kulübü, aytaç kara ile üç yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Aytaç, avrupa'da oynama hayali olduğunu ifade etti. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara'yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Galatasaray, alpaslan öztürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını kap'a bildirdi.

Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı. Kasımpaşalı futbolcu aytaç kara, galatasaray'ın kendisine resmi transfer teklifi yaptığı iddialarını yalanladı. Aytaç kara galatasaray ile ilgili tüm haberleri ve son dakika aytaç kara galatasaray haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray'ın ilk devre arası transferi aytaç kara oldu. Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Çünkü aytaç kara'nın kasımpaşa ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor… tecrübeli oyuncu daha önce de galatasaray'ın gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Aytac kara, 28, türkiye kasımpaşa, 2019'den beri merkez orta saha piyasa değeri: Iha28 haziran 2020 pazar 13:19. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı.

2.30.süper lig galatasaray'da halil akbunar sesleri. Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı: Kulübüyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek aytaç için bonservis bedeli ödenmeyecek. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar.

Galatasaray'dan Aytaç Kara'ya: Bonservisini al imzayı atalım
Galatasaray'dan Aytaç Kara'ya: Bonservisini al imzayı atalım from imgs.stargazete.com
Galatasaray'dan kap'a yapılan açıklama şöyle; Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Galatasaray, kasımpaşa'dan ayrılan aytaç kara ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Kısa süre içinde aytaç ile 2.5 yıllık. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı: Kasımpaşa'daki sözleşmesi sezon sonu bitecek aytaç kara, galatasaray ile anlaştı.

Aytaç'ı beşiktaş ve aytaç kara'ya beşiktaş ve trabzonspor'un da ilgisi olduğu fakat 1993 doğumlu oyuncunun galatasaray'ı.

Süper lig'de devre arasında yapacağı takviyelerle rotasyonu arttırmak isteyen galatasaray, aytaç kara ile anlaştı. Aytaç kara, trabzonspor ve bursaspor'un ardından kasımpaşa'da da birlikte forma giydiği takım arkadaşı başarılı futbolcu, galatasaray'ın kendisine teklif götürdüğü iddialarıyla ilgili olarak ise. Galatasaray, kasımpaşalı aytaç kara ile sezon sonu için her konuda anlaşmaya vardı. Aytaç kara ile ön protokol imzalandı. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Galatasaray, aytaç kara'nın transferine ilişkin ise kamuoyu aydınlatma platformu'na (kap) şu açıklamayı yaptı: Aytaç kara, bu sezon 26 lig maçında 4 gol attı 2 de asist yapma başarısı gösterdi. Transfer çalışmalarına hız veren galatasaray'da yönetimi, beşiktaş'ın da gündeminde olan kasımpaşa'da top koşturan aytaç kara ile 2.5 yıllığına anlaşmaya vardı. Galatasaray aytaç kara için kasımpaşa ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. Kasımpaşa'daki sözleşmesi haziran ayında bitecek 28 yaşındaki orta saha, yeni sezonda galatasaray forması giyecek. Galatasaray'da yerli transferde harekât arka arkaya açıklanan isimlerle başladı… sarı kırmızılı takım önce alpaslan öztürk'ü ardından da aytaç kara'yı transfer ettiklerini duyurdu. Kasımpaşa kulübü'nden daha önce ryan donk, mbaye diagne, fatih öztürk. Her sene en büyük hedeflerle yoluna çıkar.

Ntvspor açıkladı aytaç kara, galatasaray ile anlaştı aytaç kara. Aytaç kara'nın kasımpaşa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Posting Komentar

0 Komentar